maanantai 14. huhtikuuta 2014

Kiireenkesytys

Olisiko nyt hyvä hetki miettiä, ohjaatko sinä aikaa vai aika sinua?
 
Wikipedian määritelmä kiireelle; Kiire on jännitteinen tila, jolla on suhde aikaan. Kiire on henkilökohtaisesti koettu rasittava tunne siitä, että on toimittava liian nopeasti. Jatkuvalla kiireellä on ruumiillisia ja henkisiä haittavaikutuksia. Merkittävä osa jatkuvan kiireen vahingollisuudesta ihmisille johtuu siitä, että ihmisen elimistö suhtautuu kiireeseen kuten henkeä uhkaaviin stressitilanteisiin. Kiireinen ihminen on jatkuvassa ylivirittyneisyyden tilassa, vaikka tämä stressitila on tarkoitettu vain hetkellisiin suorituksiin.
 
  
Ajanhallinnan työkaluihin kannattaa tutustua ja etsiä sieltä ne joita voi itse hyödyntää omassa arjessaan. Aikahan kulkee omaa tahtiaan, sitä on meillä jokaisella yhtä paljon. Ajan kulkuun emme voi vaikuutta, mutta siihen mihin aikamme käytämme. Ajanhallinta linkistä ajanhallinta löytyy vinkkejä.

Onnistunutta ajankäyttöä voi suunnitella hyvinkin yksinkertaisin työkaluin
 
Kiireenkesyttäjä Anja Kulovesi on kehittänyt konseptin asian tiimoille. Käyppä kuriittas tutustumassa Kiireenkesyttäjien talossa tarjolla oleviin ajatuksiin ja työkaluihin.

Kuka meistä nyt ei haluaisi saavuttaa enemmän, tästä linkistä löytyy ajatuksiaherättävää tekstiä aiheesta. Haluatko saavuttaa enemmän?

Ja sitten kun tekee mieli rentoutua, kuntoutua, tavata tuttuja ja oppia lisää lähdet mukaan Ookko kunnos II -hankkeen tapahtumiin.

Oletko juuri tilanpidon aloittanut yrittäjä tai asiaa vielä puntaroiva tulevaisuuden tekijä?
Torstaina 24.4. klo 18.30 - 20.30 Maatilansosiaaliset riskit, Kuortane
Tiistaina 29.4. klo 18.30 - 20.30 Maatilan talouden hallinta, Kuortane lue lisää nuorille suunnatuista kursseista
 
Tiistaina 29.4. klo 18.00- 20.30 Maatilan sosiaaliset riskit, Ylistaro
Oletko kiinnostunut maatilan sosiaalisista riskeistä? Hoidetaan maatilan sopimukset kuntoon ja turvataan yrityksen toiminta tulevaisuudessa. Tule koulutusiltaan kysymään ja keskustelemaan lue lisää linkistä
 
Koko perheen opintomatka Tampere - Ikaalinen 4.-5.6.2014


 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti