perjantai 19. joulukuuta 2014

Ookko kunnos? -hanke kiittää

Projektit alkavat ja päättyvät ja usein sen aikaväli on varsin lyhyt tulosten esille tuontiin. Onnistuneen hankkeen vaikutuksia saatetaan huomata vuosiakin hankkeen päättymisen jälkeen. Hankkeen aikana saatu tietotaito, osaaminen ja turvaverkostot saattavat näkyä tilan toiminnassa vasta vuosia myöhemmin. Sekä viljelijöiltä että yhteistyökumppaneilta saatu palaute on ollut positiivista. Hanke on tarjonnut monipuolista koulutusta ja tilaisuuksia tilan luopujista jatkajiin huomioiden myös perhe kokonaisuudessa. Tarjonnassa on ollut ammattiasiasta hieman kevyempään ja rennompaan virkistäytymiseen.
 
Ookko kunnos II oli jatkoa ”Ookko kunnos?” Maatilayrittäjien hyvinvointihankkeelle. Hanke tarjosi maatilayrittäjille koulutuksia ja vertaistukea hyvinvointiasioihin isoissa tapahtumissa ja pienryhmissä. Perustana kysymys; ”Maatilayrittäjä, mitä sinulle kuuluu tänään? Ookko kunnos?”

Hyvinvointiin panostettiin Ookko kunnos-hankkeiden osalta viisi vuotta, mutta maailma ei ole vielä valmis ja työtä on edelleen tehtävä. Uusia innostavia menetelmiä ja yhteistyötapoja on kehitettävä saadaksemme maatilayrittäjistä yhä suurempi joukko mukaan panostamaan tärkeimpään tuotantopanokseen, itseensä.
 Yhteenveto Ookko kunnos ? II -hankkeen toiminnasta

Ookko kunnos? -hankkeen julkaisu


Työ maatilayrittäjien hyvinvoinnin edistämiseksi maatilayrittäjien ja sidosryhmien kanssa on ollut mieluisaa sekä palkitsevaa. Ookko kunnos tiimi kiittää kaikkia hankkeen toiminnassa ja tilaisuuksissa mukana olleita.

Rauhallista Joulua & Menestystä Vuodella 2015

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti