tiistai 12. marraskuuta 2013

Syksy jatkui tyhyillen

Naisten ja miesten tyhy-kursseilla Kuortaneen Urheiluopistolla oli mahtava meininki. Kiitos osallistujille hyvän yhteishengen luomisesta ja ammattitaitoisille ohjaajille Urheiluopistolla. Kehotuksena oli nauraa paljon ja niinhän siellä naurettiinkin, vatsalihakset kipeiksi :)

Kurssilla tutustuttiin eri liikuntalajeihin, keskityttiin maatilayrittäjien ammatti huomioiden kehonhuoltoon aina jalkapohjista päähän, uitiin, saunottiin sekä mietittiin mitä sieltä lautaselta löytyy. Yllätysuutisia; laihtuakseen pitääkin syödä enemmän! No...painonhallinnassa onkin tärkeää syödä säännöllisesti, oikeaa ruokaa, että vältytään turhalta epäterveelliseltä napostelulta. Näin kehon energiataso pysyy päivän askareiden aikana sopivalla tasolla eikä tule heikotusta tai aamuyön heräilyjä.

Huilatakin pitää ja kunnon yöuni on vaan yksi tärkeimpiä asioita johon kannattaa kunkin kohdallaan panostaa. -se on kun rahaa pistääs pankkihin kun nuari miäs nukkuu- pitää paikkansa.

Päätä ja aivoja rassattin myös psykologi Piia Tulisalon kanssa miettien omaa kokonaistyökuntoa ja omia valintoja, mitä itse aioin tehdä oman itseni ja perheeni hyvinvoinnin edistämiseksi.


                                           Naisenergiaa!

 
 
Plakkarissa hyviä eväitä omaan hyvinvointiin
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti