tiistai 8. lokakuuta 2013 Maatilojen sidosryhmien merkitys on tärkeä!

 
Vietimme innostavan koulutusiltapäivän ti 1.10.2013 maatalouden sidosryhmien kanssa. Aurinkoisen kirpeä syyssää ja Uppalan Kartanon upea miljöö toivat loistavan vuorovaikutteisen tunnelman tilaisuuteemme.
 
Päivä tarjosi työkaluja kehittää omia vuorovaikutustaitoja toiminnallisesti ja tietysti huumoriin verhoiltuna. Naurilihaksiakin treenattiin :) Lisäksi saimme lyhyen oppimäärän mielenterveyden ensiavusta sekä mahdollisuuden verkostoitua muiden maatalouden sidosryhmien kanssa. Koulutukssa saimme näkemyksiä maatilojen henkisen hyvinvoinnin tukemiseksi, rohkaista auttajia, lähimmäisiä ja yhteistyökumppaneita ottamaan puheeksi maatilalla havaitut muutokset tai ongelmat. Miksei myös tukea ja kannustaa niissä asiossa jotkava toimivat hyvin ja ovat kunnossa.
 
Siitähän tässä on kysymys; yhteistyöstä ja vuorovaikutuksesta sekä toimivasta asiakaspalvelusta. Sidosryhmäorganisaatioilla on yhteinen tavoite jopa velvollisuus huomioida tuottajien hyvinvointi ja olla heidän tukena, neuvonantajana, asiantuntijana jne. Erityisen mukavaa oli osallistuminen monipuolisesti eri organisaatioista mm. maaseutuhallinto ja lomituspalvelut, työterveyshuolto, maaseudun tukihenkilöverkosto, vakuutuslaitos, yrittäjä/tuottaja.

 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti